Sfârșit de an școlar 2019-2020

Vă mulțumesc că ne-ați fost alături,

pentru sprijinul și grija acordată, pentru că ne-ați îndrumat și pentru că aveți capacitatea de a ne asculta și de a ne îndruma spre drumul și calea cea corectă. Vă mulțumim.

Vreau să vă mulțumesc

pentru că în fiecare dimineață v-ați trezit doar că sa ne ajutați și sa ne învățați și că ați avut răbdare cu noi.

Dragi profesori și părinți! Va multumim pentru tot ce ați făcut pentru noi! Mesajul frumos de multumire a elevilor clasei a 6-a A, #LT.Ion Creangă! Să aveți o vacanță frumoasă Dragii mei!?

Posted by Mihalache Lilia on Friday, May 29, 2020

Dragi profesori, vă mulțumim pentru efortul depus în această perioada grea.

Munca voastră înseamnă foarte mult pentru noi, elevii care ne străduim din răsputeri să vă aducem doar succese. Credeam că va dura o veșnicie, dar uite că finisăm anul școlar de studii doar datorită dumneavoastră. Vă mulțumim mult.

Dragi profesori, vă mulțumim pentru răbdarea și eforturile depuse.

Dumneavoastră ați demonstrat imposibilul în aceste clipe grele. În timpul lunilor noi am evoluat datorită dumneavoastră, ne-ați îndrumat și ne-ați ajutat, vă suntem sincer recunoscători. Va mulțumim.

Dragi profesori,

la lecțiile online ne-ați explicat fiecare temă cu răbdare și străduință. Vreau să vă mulțumesc pentru eforturile și munca asiduă depusă pe tot parcursul acestei perioade grele.

Dragi profesori,

vă mulțumim pentru suportul, dedicația și munca de care ați dat dovadă. De asemenea, vă mulțumim pentru toate cunoștințele care ni le-ați dat în acest an.

One thought on “Sfârșit de an școlar 2019-2020

Comments are closed.