Sfârșit de an școlar 2022-2023

Dragi elevi, stimați profesori, părinți. Onorați oaspeți! Astăzi, în toate instituțiile de învățământ din țară va răsuna ultimul sunet, care va marca sfârșitul acestui an de studii și va da startul vacanței mari.

Sărbătoarea de astăzi are o semnificație deosebită pentru fiecare: pentru elevi, care așteaptă cu nerăbdare vacanța, pentru corpul didactic, care lansează în viață a 69-a promoție de absolvenți, pentru absolvenți, care urmează să încheie bilanțul muncii și și ostenelii pentru cei 12 ani de școală, dar și pentru părinți care v-au dăruit mereu susținere, dragoste și iubire necondiționată de-a lungul anilor.

S-a mai încheiat un an școlar pe parcursul căruia ați muncit obținând rezultate înalte la învățătură și performanțe înalte la concursurile școlare și extrașcolare la nivel de instituție, sector, municipiu, naționale și internaționale.

Acest fapt ne dovedește că efortul nostru al tuturor: profesori, elevi, părinți a fost valorificat plenar. Sunt convins că frumoasele rezultate obținute de către elevi este rodul atitudinii responsabile a cadrelor didactice, străduinței elevilor și parteneriatului eficient școală-familie.

Stimați colegi, profesori! Vă adresez sincere mulțumiri și îmi exprim recunoștința și încrederea în tot ceea ce faceți pentru elevi și liceul nostru. Dragi absolvenți! Pentru voi Sărbătoarea Ultimului Sunet are puțin și un gust dulce-amărui deoarece pe lângă bucuria și fericirea pe care o trăiți se observă și o umbră a nostalgiei pentru anii de școală și a iminentei despărțiri.

Dragi elevi! Vă doresc în continuare cat mai multe realizări, înțelepciune și aspirații spre frumos! Trebuie să recunoaștem că succesul fiecăruia se datorează în mare parte colectivului minunat de profesori al acestei instituții. Vă îndemn să luați cu voi tot ce-a fost mai bun în acest an școlar, să aveți încredere în forțele proprii și să aveți convingerea că tot ceea ce ați realizat până la acest moment contează enorm de mult pentru propria devenire.

Dragi coleg! Vă mulțumesc pentru dăruire, pentru profesionalismul de care ați dat dovadă an de an și vă urez sănătate și putere de muncă, iar vacanța de vară să vă dea energie, noi puteri și motivație de a continua nobila muncă de educare a tinerei generații. Să rămânem în continuare promotorii luminii cunoștințelor, a dragostei de oameni și a schimbării spre bine.

Dragi absolvenți! Acesta este momentul vostru. Trăiți-l frumos, imprimați-l adânc în memoria voastră, în sufletul vostru. Sunteți frumoși și buni, sunteți cu curajoși, inteligenți și descurcăreți. Aveți în față viața și libertatea mult visată în a face alegeri. Peste tot să păstrați viu spiritul crengian și să demonstrezi tuturor cu mândrie, că anii care i-ați petrecut în acest liceu constituie o fundație solidă pentru viitorul vostru. Să nu uitați nici o clipă să le mulțumiți părinților pentru că ei v-au susținut și suntem convinși că o vor face în continuare. Bucuria descoperirii și amărăciunea greșelilor, bucuria succesului – toate au trecut prin inima de părinte.

Se încheie astăzi o etapă din viața voastră pentru a face loc unui nou început. Noi, profesorii, am încercat să vă modelăm așa cum am știut mai bine. Veți fi pentru totdeauna prilej de mândrie pentru noi. Voi sunteți cartea noastră de vizită. Oriunde veți merge să nu uitați niciodată că zborul vostru spre împlinire a început aici, în Liceul Teoretic „Ion Creangă”. Mult succes pe noua cale a vieții!

Dragi părinți! Vă aducem sincere mulțumiri că ați răspuns chemărilor școlii, că v-ați implicat într-o manieră tot mai activa în viața școlii și ne-ați sprijinit în toate demersurile noastre, ați avut întotdeauna o atitudine pozitivă și constructivă față de școală. Vă urez să aveți parte de sănătate multă și să fiți mereu alături de copiii dumneavoastră și să vă bucurați de reușitele lor.

Stimați profesori, părinți, dragi elevi! Vă urez încă o dată sincere felicitări și urări de bine cu ocazia încheierii anului de studii 2022-2023, dorindu-vă multă sănătate, fericire și realizări în continuare.

Vă doresc tuturor o vacanță frumoasă, cu vise realizabile, iar absolvenților, succese la examene și drum bun în viață.