O întâlnire de suflet cu Ada Zaporojanu

Nu există plăcere mai mare decât cititul, iar cartea este un dar al existenței. Lectura trebuie să facă parte din viețile noastre, deoarece prin intermediul

Moldovenii, buni la franceză

Statutul Moldovei de ţară francofonă a fost reconfirmat la Olimpiada Internaţională de Limbă Franceză, organizată în Armenia. Ţara noastră a câştigat trei medalii, una de aur şi două de bronz, la această prestigioasă competiţie. Camelia Saranciuc, elevă la Liceul Teoretic “Ion Creangă” din Capitală, s-a întors cu premiul cel mare.

Liceul Teoretic „Ion Creangă” – promoția 2017

Anii de liceu, nimic mai frumos, nimic mai trecător. Este o clipă, o sclipire, sunt apele unui râu de munte, curate că lacrimă și repezi ca visele. Rămânem cu cel mai mare dar achiziționat de-a lungul anilor – bucuria încrederii reciproce, încrederea în viitor, în destin și în toate valorile general-umane implantate în perioada anilor de liceu.

Ultimul sunet 2017

Dragi colegi, stimați profesori, scumpi părinți, iata că timpul ne-a adus sfârșitul anului de studii 2016-2017, un an frumos, plin de succese fructuoase și remarcabile, un an țesut din zâmbete, certuri, prietenii, împăcări, emoții, note și aprecieri, toate rămase astăzi în urmă.

Liceul Teoretic „Ion Creangă” – Crăciun 2015

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.