Moldovenii, buni la franceză

Statutul Moldovei de ţară francofonă a fost reconfirmat la Olimpiada Internaţională de Limbă Franceză, organizată în Armenia. Ţara noastră a câştigat trei medalii, una de aur şi două de bronz, la această prestigioasă competiţie. Camelia Saranciuc, elevă la Liceul Teoretic “Ion Creangă” din Capitală, s-a întors cu premiul cel mare.

Liceul Teoretic „Ion Creangă” – promoția 2017

Anii de liceu, nimic mai frumos, nimic mai trecător. Este o clipă, o sclipire, sunt apele unui râu de munte, curate că lacrimă și repezi ca visele. Rămânem cu cel mai mare dar achiziționat de-a lungul anilor – bucuria încrederii reciproce, încrederea în viitor, în destin și în toate valorile general-umane implantate în perioada anilor de liceu.

Ultimul sunet 2017

Dragi colegi, stimați profesori, scumpi părinți, iata că timpul ne-a adus sfârșitul anului de studii 2016-2017, un an frumos, plin de succese fructuoase și remarcabile, un an țesut din zâmbete, certuri, prietenii, împăcări, emoții, note și aprecieri, toate rămase astăzi în urmă.

Liceul Teoretic „Ion Creangă” – Crăciun 2015

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.