O întâlnire de suflet cu Ada Zaporojanu

Nu există plăcere mai mare decât cititul, iar cartea este un dar al existenței. Lectura trebuie să facă parte din viețile noastre, deoarece prin intermediul ei reușim să ne lărgim perspectiva asupra lumii, ne sprijină dezvoltarea personală, ne hrăneşte spiritul și imaginaţia, ne motivează și ne încurajează întotdeauna, fiind alături de noi pe drumul vieții.

Elevii claselor a III-a „D” și a III-a „C”, împreună cu învățătoarele Elena Popa și Tatiana Midrigan, au călătorit în lumea cuvintelor, fiind îmbrățișați cu cărțile scriitoarei Ada Zaporojanu. Din acestea au reușit să descopere lumea, și au învățat să pună preț pe sinceritate, bunătate, hărnicie și omenie.

Pe data de 14 noiembrie 2023 a avut loc o întâlnire de suflet cu genericul Pe aripi de cântec și poezie cu scriitoarea Ada Zaporojanu. Toate ideile culese, cuvintele înaripate, cântecele minunate le-au învățat, le-au împletit într-un buchet și le-au împărtășit cu mult drag. Un moment deosebit a fost când elevii au cântat împreună cu scriitoarea. Acest eveniment a fost găzduit de emoții plăcute, de voie bună și admirație.