Mesaj din partea Senatului Elevilor

Dragii noștri profesori,

În numele tuturor elevilor Liceului Teoretic “Ion Creangă” vrem să vă transmitem un sincer mulțumesc! Dumneavoastră ați fost cei care v-ați conformat circumstanțelor și v-ați făcut datoria demn în fiecare zi. Anul de studii 2019-2020 a fost plin de provocări, iar noi, elevii, vă mulțumim că ne-ați ajutat să le depășim!

Apreciem dedicația dumneavoastră în crearea celor mai bune condiții pentru predare și vă mulțumim pentru zâmbetul cu care ne așteptați la orele pe zoom și în cele din urmă pentru că ați fost și sunteți aici pentru noi.

Vă mulțumimpentru efortul imens ce-l depunețizi de zi pentru a ne face mai buni, mai inteligenți, mai omenoși, jertvindu-vă adesea cel mai de preț – timpul.

 

Vă mulțumim pentru munca depusă. În unele momento orele de pe zoom nu se deosebeau de cele din realitate datorită îndemânării și daruinței dumneavoastră. Vă apreciem talentul managerial și sufletul investit.

E trist că abia acum realizăm cât de importante sunt zilele petrecute la școală și cât de importanți sunteți dumneavoastră în educația noastră educațională și multilaterală. Vă mulțumim pentru optimismul dumneavoastră și pentru că nu ați încetat să credeți în noi.

Cu siguranță vom trece peste aceste momente dificile împreună. Vă dorim multă sănătate și putere. Noi, elevii Liceului Teoretic „Ion Creangă” abia așteptăm să vă revedem la 1 septembrie.

Dumneavoastră ați fost singurii care ne-ați ajutat și ne-ați motivat să rămânem activi și să continuăm să învățăm în această perioada, chiar dacă mulți dintre noi erau gata să se dea bătuți.

8. Datorită Domniilor voastre, dragi profesori, am depășit și acest final de an școlar. Vă mulțumim pentru răbdarea și atenția cu care ne tratați pe fiecare dintre noi. Sunteți eroii noștri și abia așteptăm să vă îmbrățișăm.

Le mulțumim tuturor profesorilor noștri care, în pofida circumstanțelor, și-au continuat demn meseria, oferindu-ne lecții de calitate și îndrumări chiar și de la distanță!

Membrii Senatului Elevilor vă mulțumesc!