Mesaj pentru elevi și părinți

Stimați părinți și elevi,

Decizia de redeschidere a școlilor pentru anul de studii 2020-2021, în perioada pandemiei de Covid-19, ne face să ne asumăm și mai multe responsabilități, însă, doar prin eforturi comune putem reuși să păstrăm sistemul educațional în siguranță.

Vă mulțumim pentru toată munca și efortul depus până acum, și ne dorim ca fiecare dintre noi să dea dovadă de un comportament responsabil față de sănătatea proprie și a celor din jur.

Vă transmitem 2 documente pentru informare despre noile măsuri de protecție pentru prevenirea răspândirii infecției Covid-19, în drumul spre școală, dar și pe teritoriul instituției.

Încă odată, vă mulțumim din timp, pentru munca care urmează să fie făcută de dragul și spre binele copiilor noștri.

Aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră și a celor din jur.
Cu Doamne Ajută!

___________________________

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, în parteneriat cu MSMPS, UNICEF, UNFPA și OMS, a elaborat Ghidul elevului, care vine să asigure încadrarea elevilor din clasele primare, gimnaziu și liceu în noul an de studii, organizat în condiții speciale.

Ghidul elevului din ciclul primar și Ghidul elevului din ciclul liceal pot fi accesate și pe pagina MECC, la adresa:

[button text=”Ghid primar” radius=”99″ link=”https://creanga.md/assets/documente/ghid-primar-2020-2021.pdf”] [button text=”Ghid gimnaziu / liceu” radius=”99″ link=”https://creanga.md/assets/documente/ghid-gimnaziu-liceu-2020-2021.pdf”]

Stimați părinți și cadre didactice!

Toate materialele destinate Redeschiderii Instituțiilor de învățământ sunt plasate pe siteul MECC, la rubrica Covid – 19 – https://mecc.gov.md/ro/content/relansarea-procesului-educational-2020-2021/
Directoriul se va actualiza la necesitate!