Primăria municipiului Chișinău împreună cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport organizează alimentația elevilor la pachet.

Primăria Chișinău oferă alimentație gratuită la pachet pentru elevi din instituțiile de învățământ din Chișinău, pentru perioada desfășurării lecțiilor online. Este vorba de perioada 24 ianuarie – 4 februarie 2022 când procesul educațional în instituțiile de învățământ primar și secundar din municipiul Chișinău se desfășoară la distanță.

IPLT ”Ion Creangă , ”Primăria municipiului Chișinău împreună cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport organizează alimentația elevilor la pachet.

Pachetele cu produse alimentare vor fi unice, ulterior fiind repartizate părinților pentru 10 zile, cu respectarea cerințelor sanitar-igienice și evitării aglomerației în instituții. Astfel, refuzul părinților, vizând recepționarea pachetelor alimentare, urmează a fi confirmat prin cererea titularului. Totodată, în caz că părintele nu reușește să ia pachetul în ziua stabilită, administrația instituției va pune la dispoziție un nou orar de repartizare a a pachetelor cu produse alimentare.

Accesul părinților cu mască, purtată corect, cât și dezinfectarea obligatorie a mâinilor la intrare în edificiu.