Campionatul de Volei

La sfârșitul lunii ianuarie am dat start înscrierilor pentru campionatul de volei, ce s-a derulat pe tot parcursul lunii februarie. Echipele formate și-au ales căpitanii ce, împreună cu coordonatorul campionatului și șeful departamentului sport – Chirsanov Alexandr, au asigurat organizarea competițiilor. Meciurile au avut loc în fiecare zi de luni și miercuri, cu participarea claselor VIII – XII.

La data de 27 februarie a avut loc etapa finală mult așteptată dintre clasa 11B – Champions și 8B – Forsaj. După un meci ce a durat nu mai mult de 30 min, scorul de pe tabela de marcaj era 2:1, astfel ținem să felicităm echipa câștigătoare. Echipa clasei 11B – Champions au marele trofeu și medaliile de aur acasă. În urma încheierii campionatului, felicităm și celelalte echipe, ce s-au clasat pe locuri de frunte:

8B – Forsaj – locul II
11A – Ganadores Natos – locul III

Meciurile au fost realizate cu susținerea și implicarea profesoarei de educație fizică și sport, Mariana Golban, ce a supravegheat și asistat elevii pe tot parcursul campionatului. Mulțumim mult tuturor echipelor înscrise și vă așteptăm și la alte evenimente sportive.