Balul Bobocilor 2022

La data de 25 Noiembrie 2022, am primit cu brațele deschise o nouă generație de bobocei în liceu. Putem să ne mândrim cu niște elevi minunați și creativi, care au pus în scenă un adevărat spectacol pentru inițierea lor în treapta liceală. Toamna se numără bobocii, așa că am avut prilejul să numărăm câți bobocei am strâns anul acesta în liceu.

Elevii claselor a X-a s-au întrecut în originalitate și numere de dans. Aceștia și-au demonstrat meritul de a face parte din comunitatea liceală prin 2 probe mult așteptate: Prezentarea și Tema pentru acasă. Clasa a X-a A a realizat una din cele mai interesante emisiuni amoroase și au demonstrat importanța materiilor realiste într-o relație. Elevii clasei a X-a B sunt cei ce au realizat emisiunea “29 de realiști au zis” și ne-au emoționat prin varianta lor de “netflix and chill”. Iar clasa a X-a C ne-a minunat prin momentele lor artistice, ingeniozitatea melodiilor prezentate și omagiul adus profesorilor. E cert că boboceii s-au ridicat la nivel și nu au dezamăgit iar gazdele evenimentului, Alexa Țîmbălari și Delia Cozaru, au menținut buna dispoziție și au ajutat boboceii în procesul lor de inițiere.

Cea mai solemnă parte a fost depunerea jurământului de licean. Elevii claselor a X-a a jurat:

Este cert ca boboceii noștri au făcut o treabă minunată, și din acest moment devin liceeni cu acte în regulă. Pășind cu avânt în această treaptă, le urăm cât mai mult succes la teze și realizări frumoase. Sperăm să își respecte jurămintele și să onoreze titlul de licean.