Săptămâna MAIF, noiembrie 2022

A fost o săptămână minunată, condusă de cadrele didactice ce au îndrumat elevii noștri spre a participa în cele mai ingenioase activități!

21.11.2022

Startul a fost dat de deschiderea decadei și de mult așteptatul Concurs: “Cel mai original Logo pentru Comisia Metodică “Științe exacte””, eveniment condus de Dna Mihălache Lilia.

22.11.2022

A 2-a zi nu s-a lăsat mai prejos și ne-a surprins cu reprezentarea “Matematica și arta”, eveniment condus de Dna Macari Ludmila și Dna Tifin Maria.

23.11.2022

Elevii claselor a VI-a - XII-a și-au etalat competențele în cadrul Expoziției Inovațiilor Inginerești - STEAM, eveniment condus de Dnul Sorocovici Vladimir și de Dna Lungu Valentina.

24.11.2022

Ziua a 4-a i-a lăsat mască pe elevii instituției noastre. Aceștia au avut parte de Activitatea Interactivă cu Elemente STEAM - PointTeh, eveniment condus de Dna Juc Viorica și de Dna Mihălache Lilia.

O altă activitate ce a intrigat elevii claselor a V-a și a XII-a B a fost Trenulețul Matematic, eveniment condus de Dna Mirichinschi Maria și Dna Patlaciuc Anastasia.

25.11.2022

Marele final al săptămânii a fost “O zi altfel la IPLT “Ion Creangă” - Geometria Fest”. Acest festival de modă geometrică a inclus creațiile elevilor claselor a V-a - a XII-a și a fost posibilă doar cu susținerea profesorilor: Dna Bouroș Elena și Dna Filipescu Maria.

Amenajarea holului a fost realizat de către elevii clasei a XII-a ”A” și clasei a XI-a ”B” ghidați de dnele Juc Viorica și Mihălache Lilia.

📣 Mulțumim tuturor elevilor și profesorilor pentru implicare și responsabilitate.

📌 Această săptămână a fost realizată cu suportul Șefului Comisiei Metodice Științe Exacte Mihalache Lilia, doctor, conferențiar universitar, grad didactic superior