Vacanță frumoasă tuturor!

Dragi elevi și eleve!
Stimați colegi, părinți și oaspeți!

Astăzi în toate instituțiile de învățământ din țară va răsuna ultimul sunet de colopoțel care va marca sfârșitul anului școlar și va da startul vacanței de vară. Sărbătoarea ultimului sunet ne adună pe toți de la mic la mare pentru a trăi împreună clipa despărțirii de copilărie, de profesorii dragi și de școala cae ne-a călăuzit  și îndrumat de-a lungul anilor. Atmosfera de sărbătoare plină de zâmbete și bucurie îi conferă acestei zile o semnificație aparte. este momentul bilanțului performanțelor obținute, de stabilire a noilor obiective, dar și al unui nou început.

Dragi absolvenți! pentru voi această sărbătoare are un gust dulce- amărui, deoarece alături de bucuria pe care astăzi o trăiți rămâne și nostalgia despărțirii și a tot ce-a fost mai bun  în toți acești ani minunați. Ne dorim să rămâneți și în continuare așa cum vă cunoaștem: activi, energici, responsabili și integri.

Dragi elevi și eleve! vă îndemn să luați cu voi tot ce-a fost mai bun în acest an școlar, să aveți încredere în voi și să fiți convinși că  ceea ce ați realizat contează enorm de mult pentru pentru propria devenire. Numai prin atitudine responsabilă și sârguință veți reuși în viață. Sărbătoarea Ultimului Sunet poate fi pentru voi un prilej de autoevaluare dar și  un imbold pentru cunoaștere și dezvoltare continuă.

Stimați colegi! grație efortului fiecăruia dintre noi, astăzi Instituția Publică Liceul Teoretic „Ion Creangă”, mun. Chișinău, lansează în viață încă o promoție de absolvenți. să rămânem în continuare promotorii luminii, a cunoștințelor, a dragostei de oameni și a schimbării spre bine.

Stimați părinți! Sărbătoarea de astăzi este rodul grijilor , muncii și străduinței Dumneavoastră de fiecare zi. Bucuria descoperirii și amărăciunea greșelilor, fericirea succesului – toate au trecut prin inima de părinte. Indiferent pe ce tărâmuri îi va arunca destinul pe fiii și fiicele Dumneavoastră, casa părintească și școala va rămâne „începutul începuturilor”. 

Tuturor celor pentru care astăzi va răsuna Clopoțelul ultimului sunet de „adio școală!” le urez baftă la examene și drum bun în viață, iar tuturor elevilor vacanță plăcută!