Ultimul sunet 2021

Stimați pedagogi, dragi elevi și absolvenți!

„Ultimul sunet” al anului școlar este o sărbătoare pentru toți elevii, părinții și cadrele didactice. Încheierea anului școlar este o zi așteptată, plină de emoții, bucurii și speranțe pentru cei care vor păși în lumea mare. Este o zi care ne permite să facem bilanțul unui an de noi împliniri profesionale și vocaționale.

Dragi elevi!
Sfârșitul unui an școlar este pentru voi o adevărată sărbătoare. Este un prilej de evaluare a succeselor obținute pe parcursul acestui an școlar. Sunt convins că ați avut parte de muncă asiduă și ați reușit să acumulați multe cunoștințe, care vă vor fi utile în viitor și care contribuie la formarea personalității voastre. Urmează vacanța cea mare. Să vă bucurați din plin de fiecare clipă și să reveniți la 1 septembrie cu dorință și sete de carte.

Dragi absolvenți!
Pentru voi astăzi clopoțelul școlii va răsuna pentru ultima dată, vestind începutul unei noi etape în viață. Vă îndemn să aveți curaj, perseverență şi tenacitate de a nu ceda greutăților oriunde vă veți afla. Reușita să fie pentru voi călăuză în toate. Examenele care vă așteaptă cer de la voi încredere în propriile forțe, insistență şi seriozitate. Voi sunteți viitorul nostru!

Continuare pe DGETS.