Mesaj pentru comunitate

Stimată comunitate!

Instituția Publică Liceul Teoretic „Ion Creangă”, Chișinău, în aceste momente de grea cumpănă, anunță organizarea și desfășurarea Campaniei de ajutor umanitar pentru refugiații din Ucraina. IPLT ”Ion Creangă” se alătură campaniilor de sprijinire a refugiaților din Ucraina. În acest sens, începând de astăzi, 28 februarie 2022, iniţiem colectarea ajutoarelor.

Profesorii, părinții și elevii din Instituția Publică Liceul Teoretic „Ion Creangă”, Chișinău sunt îndemnați să doneze pături, perne, pilote , lenjerie de pat etc., precum și alimente nealterabile , produse de igienă personală, dar și alte obiecte de care cei care s-au refugiat în Moldova din calea războiului din Ucraina, printre care se află și foarte mulți copii, ar putea avea nevoie.
Colectarea se va face în instituție, prin intermediul diriginților de clasă.

Suntem siguri că nu veţi rămâne indiferenţi! Mizăm pe implicarea profesorilor, elevilor, părinţilor, absolvenţilor – a întregii familii crengiene – care întotdeauna a crezut în valorile umane şi le-a susţinut prin fapte. În aceste momente este nevoie de solidaritate !!!!!

Cu speranța în implicarea efectivă a tuturor,