Corneliu Solomon, Directorul L.T. „Ion Creangă”, cuvânt de felicitare

Dragi elevi, dragi crengieni, stimați colegi și părinți!!!!!!

Iată-ne ajunși în ultima zi a anului școlar 2019-2020, zi în care în mod tradițional și într-o atmosferă solemnă în curtea liceului se desfășoară frumoasa sărbătoare a Ultimului sunet, eveniment cu deosebită încărcătură emoțională pentru fiecare și în special pentru absolvenții noștri.

Aici, pe treptele scării, își ocupau locul său absolvenții pentru a fi împreună și pentru a fi omagiați , după care își luau zborul vieții.Îi admirau elevii cu respect și stimă, îi urmăreau părinții cu lacrimi în ochi de bucurie și fericire, și îi priveam noi profesorii cu dragoste și siguranță că vor reuși în viață.Era mult soare multă lumină, dispoziție și voie bună.

Așa era… Din motive bine cunoscute însă toate au luat o altă întorsătură dintr-o dată, pomenindu-ne într-o situație fără precedent.

Procesul educațional a continuat însă la distanță, în pofida tuturor problemelor și impedimentelor cu care ne confruntăm la etapa inițială și acum constăm cu multă satisfacție că am reușit, iar succesul ne aparține tuturor.Am reușit grație cunoștințelor acumulate de-a lungul anilor de școală, disciplinei de muncă, voinței, capacității de-a ne mobiliza și valorifica potențialul și inteligența de care dispunem.

Apreciez munca și străduința colegilor mei, corpul didactic al acestei instituții care și-au exercitat cu responsabilitate obligațiunea de dascăli și apreciez sârguința și efortul elevilor întru asimilarea cunoștințelor și obținerea de competențe.

Mulțumesc părinților pentru implicare, grija pentru copii, încurajare și susținere.Vă doresc tuturor multă sănătate, încredere în forțele proprii și optimism.

Absolvenților le urez zbor lin spre noi orizonturi și succes în viață.

Totul o să fie bine.

Viața va reveni la normalitate permițându-ne să ne îmbrățișăm cu bucurie și să sărbătorim evenimentele frumoase.

Cu mult drag și respect vă urez tuturor …

Vacanță plăcută.