Adio, an școlar 2019-2020, bun venit Vacanță

Mesaj de felicitare din partea învățătoarei Elena Popa către elevii săi din clasa a III-a B.

Parcă mai ieri am auzit clinchetul vesel al clopoțelului la 1 septembrie, 2019 ce ne-a adunat pe toți în sala de clasa. Curioși, nedumeriți, ca niște adevărați experți, am pornit să cucerim noi înălțimi, trecând prin cele mai tari cetăți – cărțile! Am studiat filă cu filă, am strâns picătură cu picătură din învățături, și am adunat roade mănoase, am prins la mai mult curaj, am învățat și cunoaștem!

S-a scurs timpul repede, s-au spulberat iute filele din calendar dar ne-a rămas vie amintirea din viața de școlar a clasei a treia 2019-2020.

Amintire vie ne sunt și călătoriile prin România, unde am învățat legea vieții, unirea, prietenia dar am trăit și emoții de nedescris când am călcat pe urmele lui Mihai Eminescu și a Veronicăi Micle despre care am citit doar în cărți. Am admirat minunatele peisaje și locuri de o frumusețe rară.

O amprentă a lăsat și vizita la “Viorica Cosmetic”. Fiind în rol de experți, am reușit să producem scrabul de corp și săpunul. Cum pot să dispară aceste pete? Viu colorate sunt toate, sunt clipele trăite împreună, colegii uniți din clasa a treia.

Un drum lung ne-a părut la început, însă acum, când privim în urmă parcă mai ieri a fost, iar acum este un vis. Chiar dacă ne-a fost sortit să învățăm de la distanță, să ne schimbăm sala de lucru, am reușit cu brio. Am cules cele mai dulci roade, care ne vor prinde bine în viață. Acum, la final de călătorie, la sfârșitul anului școlar 2019-2020 spunem:

ADIO, clasa a III-a! ADIO, timp frumos!
ADIO, momente de neuitat!