Depănând amintiri

1 septembrie, 2016 – Dumnezeu ne-a trimis un înger pe pământ, un înger care s-a dovedit a fi scumpa noastră dirigintă – o profesoară frumoasă, înțeleaptă, gingașă și rafinată.

Anii au decurs minunat, nici un am observat cum a trecut timpul. Ne-au rămas în urmă amintiri prețioase. Încercăm să prețuim fiecare clipă, alături de dumneavoastră, scumpă noastră, Doamna Carolina Negru. Ne închinăm în față dumneavoastră, și vă mulțumim pentru:

  • 4 ani de cunoștință, sârguință, performanțe, realizări, succese, perseverență, dedicație, zâmbete, dăruiure de sine, sinceritate, armonie, recunoștință,
  • 4 ani de inteligentă, experiență, curiozități, înțelepciune, prosperitate, emoții, curaj, echilibru, de toleranță, bucurie, inspirație, admirație, veselie, fericire, răbdare, bunătate, luminozitate, blândețe,
  • 4 ani de originalitate, surprize, dragoste, sens, imaginație, călătorii, prietenii, puritate.

Cu sincere sentimente de gratitudine, vă aducem în dar sănătate și energie pentru realizarea tuturor aspirațiilor.

Posted by Svetlana Botnaru on Friday, May 29, 2020

Dragă doamana Carolina,

Astăzi petrecem ultima zi din clasele primare, clase în care ne-ați fost alături și la bine și la rău. Suntem extrem de triști că nu am reușit să petrecem până la final ultimul nostru an alături de Dumneavoastră. Acum vom păși în altă clasă, dar pentru mine este cum a păși în cu totul altă lume. Eu vă mulțumesc din tot sufletul pentru că ne-ați învățat și nu ați avut grijă de noi doar ca de niște simpli elevi ci ca de propriii copii.

Pentru mine nu sunteți o simplă învățătoare,
îmi sunteți a doua mamă!